Giriş Kayıt
Ken Walker

Ken Walker


Sanat Bölümü

Ken Walker, sanat bölümü.

Tek Adam (1971), Skin Game (1971), Korkunç Teşkilat (1971), Taps (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

E.T.
1982 Aile Sanat Bölümü 7.9 323,320
1982 Western Sanat Bölümü 6.6 1,041
1981 Dram Sanat Bölümü 6.7 14,830

Yaz Günüydü
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.3 6,165

Korkunç Teşkilat
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,022

Tek Adam
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 25,760
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,172
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018