Giriş Kayıt
Keaton S. Walker

Keaton S. Walker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Keaton S. Walker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Big Brother (2000), The 75th Annual Academy Awards (2003), The 74th Annual Academy Awards (2002), The 73rd Annual Academy Awards (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Sanat Yönetmeni 6.3 927
2002 Aile Sanat Yönetmeni 5.6 984
2001 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 783
2000 Game-Show Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.4 9,015
2000 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 589
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018