Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü.

Buried Alive (1990), Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 5,394

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.3 34,230
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 157,029
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 32,941
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 24,346
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.8 6,330
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 26,620

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 259,719

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 206,129

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 206,970

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 88,641
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 181,470

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 54,273

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 28,329

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 63,060
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 164,885

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 28,624

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 613,420

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 73,708

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 145,594

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 63,215

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 629,747

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 60,347

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 190,085

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 478,952
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 23,603

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 11,091
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,847

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.6 18,432
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 25,805

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,854
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,131
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 8,298
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,470
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 250,066
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018