Giriş Kayıt
Joseph Walker

Joseph Walker


Özel Efekt

Joseph Walker, Özel efekt.

Yeni Mezun (2009), (2012) Zincirsiz (2012), (1998) Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998), (2011) İntikam Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram Özel Efekt 8.4 1,151,067

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.4 88,153

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 191,776

Yeni Mezun
2009 Komedi Özel Efekt 5.3 12,763

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.1 193,760

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 185,052
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 284,924

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 235,411
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018