Giriş Kayıt
Johnny Walker

Johnny Walker


Kameraman

Johnny Walker, kameraman.

Mezbaha No.5 (1972), Seems Like Old Times (1980), The In-Laws (1979), Gazap Kuşları (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Kameraman 4.9 3,659

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Kameraman 5.8 64,234

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Kameraman 6.0 33,241
2002 Kısa Metraj Kameraman 7.3 4,387
2002 Dram Kameraman    

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 20,462

Acemi Prenses
2001 Komedi Kameraman 6.3 110,999
2001 Komedi Kameraman    

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 278,923

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 141,261

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 25,458
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 21,528

Çocuk Oyunu
1988 Korku Kameraman 6.6 72,247

Düşman İkili
1988 Aksiyon Kameraman 5.9 13,237
1987 Komedi Kameraman 2.2 7,117

Kayıp Gençler
1987 Komedi Kameraman 7.3 106,584
1986 Komedi Kameraman 5.2 863
1986 Suç Kameraman 5.6 3,800

Rocky 4
1985 Dram Kameraman 6.8 158,204
1984 Suç Kameraman 6.3 13,258

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Kameraman 6.4 7,838

Ani Vuruş
1983 Aksiyon Kameraman 6.6 35,591

Gazap Kuşları
1983 Dram Kameraman 8.0 5,681

Kumarbazlar
1983 Komedi Kameraman 5.2 1,787
1982 Dram Kameraman 6.3 2,129
1980 Komedi Kameraman 6.7 7,554

Er Benjamin
1980 Komedi Kameraman 6.1 20,706
1980 Komedi Kameraman 6.2 1,051
1979 Macera Kameraman 7.4 6,447
1979 Komedi Kameraman 5.7 974

Vur Emri
1979 Dram Kameraman 6.3 1,596
1979 Komedi Kameraman 6.0 635

Fedai
1978 Dram Kameraman 5.8 3,504

Bir Yıldız Doğuyor
1976 Dram Kameraman 6.4 6,244
1973 Suç Kameraman 7.1 5,259

Mezbaha No.5
1972 Komedi Kameraman 7.0 10,861
1972 Macera Kameraman 7.1 3,755
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018