Giriş Kayıt
Jeni Walker

Jeni Walker


Özel Efekt, Makyaj, Görsel Efekt

Jeni Walker, Özel efekt, makyaj, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.3 3,027

Son Umut
2006 Dram Özel Efekt 7.9 420,843

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.9 474,886

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Özel Efekt 7.4 478,840
2002 Macera Özel Efekt 6.6 2,095
2001 Animasyon Özel Efekt 8.3 2,256

Babe Şehirde
1998 Macera Makyaj 5.8 28,798

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Çeşitli 5.1 21,344

Yargıç
1995 Aksiyon Makyaj 5.5 101,108

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,756
1987 Komedi Makyaj 2.2 7,637
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019