Giriş Kayıt
Jeni Walker

Jeni Walker


Özel Efekt, Makyaj, Görsel Efekt

Jeni Walker, Özel efekt, makyaj, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.4 2,614

Son Umut
2006 Dram Özel Efekt 7.9 408,911

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.9 456,530

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Özel Efekt 7.4 460,888
2002 Macera Özel Efekt    
2001 Animasyon Özel Efekt 8.3 1,734

Babe Şehirde
1998 Macera Makyaj 5.8 26,556

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Çeşitli 5.1 20,338

Yargıç
1995 Aksiyon Makyaj 5.5 99,044

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,217
1987 Komedi Makyaj 2.2 7,117
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018