Giriş Kayıt
Jeni Walker

Jeni Walker


Özel Efekt, Makyaj, Görsel Efekt

Jeni Walker, Özel efekt, makyaj, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.4 2,614

Son Umut
2006 Dram Özel Efekt 7.9 409,076

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.9 456,751

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Özel Efekt 7.4 461,100
2002 Macera Özel Efekt    
2001 Animasyon Özel Efekt 8.3 1,734

Babe Şehirde
1998 Macera Makyaj 5.8 26,556

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Çeşitli 5.1 20,338

Yargıç
1995 Aksiyon Makyaj 5.5 99,068

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,301
1987 Komedi Makyaj 2.2 7,117
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018