Giriş Kayıt
Jan Walker

Jan Walker


Jan Walker,

Bizim Gibi Casuslar (1985), (1985) Gerçek Sevgili (1985), (1996) Falcı (1996), (1989) Chances Are (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 24,073
1993 Dram Çeşitli 5.2 2,714

Gizem Treni
1989 Komedi 0 7.6 21,961
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,553
1986 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,579

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Çeşitli 6.4 39,361

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 27,112
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018