Giriş Kayıt
Jan Walker

Jan Walker


Jan Walker,

Bizim Gibi Casuslar (1985), (1985) Gerçek Sevgili (1985), (1996) Falcı (1996), (1989) Chances Are (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 23,818
1993 Dram Çeşitli 5.1 2,416

Gizem Treni
1989 Komedi 0 7.6 18,692
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,347
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,577

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Çeşitli 6.4 39,060

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 26,931
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,530) Shameless (3,339) The First (2,774) Better Call Saul (2,546) Bodyguard (2,513) La Casa de Papel (1,598) The 100 (1,287) The Big Bang Theory (1,143) Take Two (1,116) Elementary (1,113)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018