Giriş Kayıt
Jan Walker

Jan Walker


Jan Walker,

Bizim Gibi Casuslar (1985), (1985) Gerçek Sevgili (1985), (1996) Falcı (1996), (1989) Chances Are (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 24,363
1993 Dram Çeşitli 5.2 2,753

Gizem Treni
1989 Komedi 0 7.6 22,274
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,656
1986 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,681

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Çeşitli 6.4 39,898

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 27,362
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019