Giriş Kayıt
James F. Walker

James F. Walker


Sanat Bölümü

James F. Walker, sanat bölümü.

(1998) Cehennem Silahı 4 (1998), (1991) Addams Ailesi (1991), (1996) Matilda (1996), (1985) İpucu (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrim
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 110,322

Lanetli Tepe
1999 Korku Sanat Bölümü 5.6 49,089

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 139,978

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 66,603
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 63,940

Havada Panik
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 9,477
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 105,212
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,995

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Sanat Bölümü 6.3 27,546

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,834

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 339,699

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sanat Bölümü 7.8 403,334
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.8 44,879

Çetin Ceviz
1987 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,731
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,584

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 23,269

İpucu
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.3 66,451

Yıldız Adam
1984 Macera Sanat Bölümü 7.0 37,596

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Sanat Bölümü 4.7 34,355
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018