Giriş Kayıt
James F. Walker

James F. Walker


Sanat Bölümü

James F. Walker, sanat bölümü.

(1998) Cehennem Silahı 4 (1998), (1991) Addams Ailesi (1991), (1996) Matilda (1996), (1985) İpucu (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrim
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 109,981

Lanetli Tepe
1999 Korku Sanat Bölümü 5.6 48,894

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 139,523

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 66,370
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 63,622

Havada Panik
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 9,477
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 104,563
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,995

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Sanat Bölümü 6.3 27,348

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,419

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 337,546

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sanat Bölümü 7.8 400,792
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.8 44,506

Çetin Ceviz
1987 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,731
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,584

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 23,269

İpucu
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.3 66,076

Yıldız Adam
1984 Macera Sanat Bölümü 7.0 37,432

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Sanat Bölümü 4.7 33,968
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018