Giriş Kayıt
James Walker

James Walker


Müzisyen

James Walker, müzisyen.

Nehir (1984), (2001) Kabus Gecesi (2001), (1997) Amistad (1997), (2004) Tesadüfler (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Müzik 6.3 194
2009 Aksiyon Müzik 7.9 6,271
2008 Aksiyon Müzik 6.0 16,915

Eylül Şafağı
2007 Dram Müzik 5.8 2,775

İçerideki Adam
2006 Suç Müzik 7.6 309,009
2005 Dram Müzik 6.0 1,362

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 60,101

Belanın Böylesi
2002 Komedi Müzik 6.5 18,902

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik 6.2 101,262

Cennetin Ötesi
2000 Dram Müzik 5.1 7,889
2000 Biyografi Müzik 5.4 2,150

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Müzik 7.7 249,699
1997 Dram Müzik 7.3 64,921

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 769,823

Ayı Jack
1993 Dram Müzik 6.5 3,594

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Müzik 5.7 22,400

Nehir
1984 Dram Müzik 6.3 5,716

Kötü Ruh
1982 Korku Müzik 7.4 126,076
1980 Biyografi Müzik 6.8 587
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019