Giriş Kayıt
James Walker

James Walker


Müzisyen

James Walker, müzisyen.

Nehir (1984), (2001) Kabus Gecesi (2001), (1997) Amistad (1997), (2004) Tesadüfler (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Müzik 6.6 109
2009 Aksiyon Müzik 8.0 5,583
2008 Aksiyon Müzik 6.0 16,728

Eylül Şafağı
2007 Dram Müzik 5.8 2,637

İçerideki Adam
2006 Suç Müzik 7.6 302,285
2005 Dram Müzik    

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 59,569

Belanın Böylesi
2002 Komedi Müzik 6.5 18,614

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik 6.2 99,473

Cennetin Ötesi
2000 Dram Müzik 5.1 7,453
2000 Biyografi Müzik 5.4 2,062

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Müzik 7.7 246,129
1997 Dram Müzik 7.3 63,648

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 746,549

Ayı Jack
1993 Dram Müzik 6.5 3,454

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Müzik 5.7 21,717

Nehir
1984 Dram Müzik 6.3 4,956

Kötü Ruh
1982 Korku Müzik 7.4 122,503
1980 Biyografi Müzik 6.9 520
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018