Giriş Kayıt
Hilary Walker

Hilary Walker


Yapım Yöneticisi

Hilary Walker, yapım yöneticisi.

Hayalet Sevgili (2008), İlk Görüşte Aşk (1999), The Neighbors (2012), Katil Asansör (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi 0
Çeşitli
6.8 7,628
2011 Suç 0 7.3 3,430

Sevgililer Günü
2010 Komedi 0 5.7 104,269
2010 Suç 0 6.7 2,052

Hayalet Sevgili
2008 Komedi 0 5.2 22,706

Ölümüne
2006 Aksiyon 0 5.9 8,774

Kriminal
2005 Suç 0 8.1 131,062

Örümcek Adam
2002 Aksiyon 0 7.3 618,513

Sahtekar
2001 Dram 0 6.4 2,294

15 Dakika
2001 Aksiyon 0 6.1 45,734

Katil Asansör
2001 Aksiyon 0 4.5 3,540

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi 0 6.4 47,247
2000 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 4,598

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram 0 5.1 18,455

İlk Görüşte Aşk
1999 Dram 0 5.9 12,200

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram 0 6.6 35,893
1996 Komedi 0 4.3 103
1996 Dram 0 5.5 2,523
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018