Giriş Kayıt
Heidi Walker

Heidi Walker


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Heidi Walker, casting, oyuncu yönetmeni.

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), İkiz Tepeler (2017), Rose Red Konağı (2002), Kuzeyde Bir Yer (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Casting 9.1 25

İkiz Tepeler
2017 Suç Casting 8.5 38,319
2014 Dram 7.8 5,563
2014 Suç Casting 5.0 2,098
2014 Dram Casting 6.3 2,409
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 467
2012 Komedi Casting 5.3 991
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 7,554
2012 Komedi Casting 6.5 3,134

Hayaletin Günlüğü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.5 3,210

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Casting 5.8 21,481

Rose Red Konağı
2002 Korku Casting 6.8 19,785
1997 Biyografi Casting 6.8 6,412

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Casting 7.2 73,680

Beşikteki El
1992 Dram Casting 6.6 33,865

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Casting 8.3 13,388
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018