Giriş Kayıt
Heidi Walker

Heidi Walker


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Heidi Walker, casting, oyuncu yönetmeni.

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), İkiz Tepeler (2017), Rose Red Konağı (2002), Kuzeyde Bir Yer (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Casting 8.7 27

İkiz Tepeler
2017 Suç Casting 8.5 39,869
2014 Dram 7.8 5,826
2014 Suç Casting 5.0 2,132
2014 Dram Casting 6.3 2,440
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 476
2012 Komedi Casting 5.3 993
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 7,613
2012 Komedi Casting 6.5 3,150

Hayaletin Günlüğü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.6 3,256

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Casting 5.8 21,616

Rose Red Konağı
2002 Korku Casting 6.8 19,933
1997 Biyografi Casting 6.8 6,442

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Casting 7.2 74,646

Beşikteki El
1992 Dram Casting 6.6 34,118

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Casting 8.3 13,566
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019