Giriş Kayıt
Graham Walker

Graham Walker


Müzisyen

Graham Walker, müzisyen.

Sid ve Nancy (1986), The Long Good Friday (1980), Jaws 3 (1983), Inspector Morse (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 7.0 742
2016 Komedi Müzik 3.3 470
2016 Macera Müzik 5.3 882
2015 Dram Müzik    
2013 Biyografi Müzik 6.6 1,487
2012 Komedi Müzik 5.5 244
2011 Gerilim Müzik 4.8 312

Gezegen 51
2009 Animasyon Müzik 6.1 45,846

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Müzik 5.5 2,688

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Müzik 3.1 7,893

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Müzik 6.9 27,122

İçimdeki Düşman
2006 Dram Müzik 6.3 809

Gazap Günü
2005 Aksiyon Müzik    

Öldüren Oyun
2002 Korku Müzik 4.9 4,979
2002 Komedi Müzik 6.3 686

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Müzik 5.1 13,022

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Müzik 5.6 22,586

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Müzik 6.1 8,269

Vur Emri
2000 Aksiyon Müzik 6.4 39,984

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Müzik 4.7 9,414

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 296,941

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Müzik 7.4 156,297
1998 Komedi Müzik 7.7 11,086
1998 Animasyon Müzik 5.9 15,303

Sel
1998 Aksiyon Müzik 5.8 29,411

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Müzik 5.3 7,369

Aziz
1997 Aksiyon Müzik 6.2 56,480

Kızılmaske
1996 Aksiyon Müzik 4.9 29,884
1996 Animasyon Müzik 6.8 43,383
1996 Aile Müzik 6.0 8,766

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Müzik 2.4 8,011
1995 Belgesel Müzik    

Siyah İnci
1994 Macera Müzik 6.7 7,846

Yasamin içinden
1994 Komedi Müzik 7.4 16,388
1994 Aile Müzik 5.9 3,847

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Müzik 7.3 2,483

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Müzik 7.8 191,425
1993 Dram Müzik 5.1 2,416

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Müzik 4.8 18,575

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.3 6,353
1991 Komedi Müzik    
1991 Dram Müzik 6.1 682

Katil Ruh
1991 Korku Müzik 5.5 3,215
1991 Dram Müzik 6.6 1,606
1989 Dram Müzik    
1988 Komedi Müzik 6.0 702

Yanimda olsaydin
1987 Komedi Müzik 6.8 2,292

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Müzik 7.4 4,963

Sobibor'dan Kaçış
1987 Dram Müzik    
1987 Komedi Müzik 6.4 954
1987 Suç Müzik 8.1 8,115

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Müzik 7.1 26,360

Önemsizlik
1985 Dram Müzik 6.7 2,396

Jaws 3
1983 Korku Müzik 3.6 33,528

Siyah Kristal
1982 Animasyon Müzik 7.2 48,015

Harry’nin Kayboluşu
1982 Müzik 5.9 7
1981 Komedi Müzik 7.2 10,263

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Müzik 5.0 1,409
1981 Komedi Müzik 5.9 1,952
1980 Suç Müzik 7.7 15,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018