Giriş Kayıt
Graham Walker

Graham Walker


Müzisyen

Graham Walker, müzisyen.

Sid ve Nancy (1986), The Long Good Friday (1980), Jaws 3 (1983), Inspector Morse (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.9 780
2016 Komedi Müzik 3.3 511
2016 Macera Müzik 5.3 947
2015 Dram Müzik    
2013 Biyografi Müzik 6.6 2,108
2012 Komedi Müzik 5.5 306
2011 Gerilim Müzik 4.9 384

Gezegen 51
2009 Animasyon Müzik 6.1 46,115

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Müzik 5.5 2,987

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Müzik 3.1 8,488

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Müzik 6.9 27,520

İçimdeki Düşman
2006 Dram Müzik 6.3 833

Gazap Günü
2005 Aksiyon Müzik 5.6 1,637

Öldüren Oyun
2002 Korku Müzik 4.9 5,231
2002 Komedi Müzik 6.3 713

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Müzik 5.1 13,082

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Müzik 5.6 22,757

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Müzik 6.2 9,664

Vur Emri
2000 Aksiyon Müzik 6.4 40,954

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Müzik 4.7 10,095

Hayalet Süvari
1999 Dram Müzik 7.4 299,085

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Müzik 7.4 157,221
1998 Komedi Müzik 7.6 11,595
1998 Animasyon Müzik 5.9 16,146

Sel
1998 Aksiyon Müzik 5.8 29,710

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 26,615

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Müzik 5.3 7,633

Aziz
1997 Aksiyon Müzik 6.2 56,771

Kızılmaske
1996 Aksiyon Müzik 4.9 29,985
1996 Animasyon Müzik 6.8 47,331
1996 Aile Müzik 6.0 8,824

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Müzik 2.4 8,564
1995 Belgesel Müzik 9.4 4,855

Siyah İnci
1994 Macera Müzik 6.6 8,269

Yasamin içinden
1994 Komedi Müzik 7.4 16,500
1994 Aile Müzik 5.9 4,569

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Müzik 7.3 2,748

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Müzik 7.8 192,538
1993 Dram Müzik 5.2 2,716

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Müzik 4.8 18,689

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.3 6,389
1991 Komedi Müzik 7.7 15
1991 Dram Müzik 6.0 734

Katil Ruh
1991 Korku Müzik 5.5 3,485
1991 Dram Müzik 6.6 1,775
1989 Dram Müzik 5.9 131
1988 Komedi Müzik 6.0 751

Yanimda olsaydin
1987 Komedi Müzik 6.8 2,314

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Müzik 7.4 5,138

Sobibor'dan Kaçış
1987 Dram Müzik 7.5 7,134
1987 Komedi Müzik 6.4 1,128
1987 Suç Müzik 8.1 8,206

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Müzik 7.1 26,544

Önemsizlik
1985 Dram Müzik 6.7 2,758

Jaws 3
1983 Korku Müzik 3.6 33,870

Siyah Kristal
1982 Animasyon Müzik 7.2 48,334

Harry’nin Kayboluşu
1982 Müzik 5.7 9
1981 Komedi Müzik 7.2 11,699

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Müzik 5.0 1,579
1981 Komedi Müzik 5.9 2,384
1980 Suç Müzik 7.7 16,319
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018