Giriş Kayıt
Graham Walker

Graham Walker


Editör

Graham Walker, editör.

Dördüncü Protokol (1987), The Secret of Crickley Hall (2012), The Replacement (2017), The Fall and Rise of Reginald Perrin (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Editör 6.6 1,850
2012 Dram Editör 6.9 1,957
2008 Dram Editör 8.0 1,370
2005 Macera Editör 8.7 180,795
2003 Dram Editör 5.3 2,042
2000 Suç Editör 6.6 650

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Editör 6.9 572
1992 Suç Editör 6.9 287
1991 Biyografi Editör 7.1 1,091
1990 Aksiyon Editör 5.7 999

Dördüncü Protokol
1987 Aksiyon Editör 6.5 8,032
1985 Suç Editör 7.7 1,378
1985 Suç Editör 7.6 1,290
1980 Dram Editör 7.4 242
1979 Komedi Editör 8.0 1,405
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019