Giriş Kayıt
Graham Walker

Graham Walker


Editör

Graham Walker, editör.

Dördüncü Protokol (1987), The Secret of Crickley Hall (2012), The Replacement (2017), The Fall and Rise of Reginald Perrin (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Editör 6.6 1,722
2012 Dram Editör 6.9 1,903
2008 Dram Editör 8.0 1,318
2005 Macera Editör 8.7 177,642
2003 Dram Editör 5.3 2,016
2000 Suç Editör 6.6 646

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Editör 6.8 568
1992 Suç Editör 6.9 285
1991 Biyografi Editör 7.1 1,082
1990 Aksiyon Editör 5.7 989

Dördüncü Protokol
1987 Aksiyon Editör 6.5 7,953
1985 Suç Editör 7.7 1,357
1985 Suç Editör 7.6 1,262
1980 Dram Editör 7.4 239
1979 Komedi Editör 8.0 1,388
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018