Giriş Kayıt
Grady Walker

Grady Walker


Dublör

Grady Walker, dublör.

Box of Moon Light (1996), Şampiyonların Kahvaltısı (1999), Kansas City (1996), Alfred Hitchcock Presents (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Dublör 4.6 7,293

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,927
1996 Dram Dublör 7.5 1,663
1996 Komedi Dublör 7.3 4,938
1996 Suç Dublör 6.3 3,915
1995 Korku Dublör 5.3 928
1995 Biyografi Çeşitli 5.9 1,276
1994 Aksiyon Dublör 6.7 2,051
1993 Aksiyon Dublör 8.3 7,040
1992 Dram Dublör 7.0 17,150
1989 Suç Dublör 7.7 1,841
1988 Biyografi Dublör 6.3 1,178

Hüküm
1987 Aksiyon Dublör 6.6 5,341

Cennette Aşk
1987 Komedi Dublör 6.5 2,861

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 61,547
1986 Suç Dublör 6.6 10,583
1980 Komedi Dublör 6.1 10,669
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019