Giriş Kayıt
Grady Walker

Grady Walker


Dublör

Grady Walker, dublör.

Box of Moon Light (1996), Şampiyonların Kahvaltısı (1999), Kansas City (1996), Alfred Hitchcock Presents (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Dublör 4.6 6,920

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,502
1996 Dram Dublör    
1996 Komedi Dublör 7.3 4,501
1996 Suç Dublör 6.3 3,561
1995 Korku Dublör 5.3 834
1995 Biyografi Çeşitli 5.9 1,138
1994 Aksiyon Dublör 6.8 1,879
1993 Aksiyon Dublör 8.4 6,848
1992 Dram Dublör 7.0 16,956
1989 Suç Dublör 7.7 1,381
1988 Biyografi Dublör 6.2 1,004

Hüküm
1987 Aksiyon Dublör 6.6 4,786

Cennette Aşk
1987 Komedi Dublör 6.5 2,575

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 60,416
1986 Suç Dublör 6.6 10,345
1980 Komedi Dublör 6.1 10,265
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018