Giriş Kayıt
Grady Walker

Grady Walker


Dublör

Grady Walker, dublör.

Box of Moon Light (1996), Şampiyonların Kahvaltısı (1999), Kansas City (1996), Alfred Hitchcock Presents (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Dublör 4.6 7,240

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Dublör 5.7 9,873
1996 Dram Dublör 7.5 1,653
1996 Komedi Dublör 7.3 4,869
1996 Suç Dublör 6.3 3,873
1995 Korku Dublör 5.3 916
1995 Biyografi Çeşitli 5.9 1,259
1994 Aksiyon Dublör 6.8 2,017
1993 Aksiyon Dublör 8.4 6,979
1992 Dram Dublör 7.0 17,045
1989 Suç Dublör 7.7 1,762
1988 Biyografi Dublör 6.3 1,163

Hüküm
1987 Aksiyon Dublör 6.6 5,266

Cennette Aşk
1987 Komedi Dublör 6.5 2,833

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 60,837
1986 Suç Dublör 6.6 10,467
1980 Komedi Dublör 6.1 10,544
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018