Giriş Kayıt
George Walker

George Walker


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt

George Walker, yönetmen asistanı, görsel efekt.

Florence (2016), Savaş Alanı (1999), Doktor Jivago (2002), On Chesil Beach (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 191,900
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,055

Florence
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.8 43,576

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 767,608

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 28,327
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 2,831
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 11,229

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 9.5 1,399,125
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.1 909

Kurt Adam
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 96,706
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,178
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 1,440

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 18,019
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 40,461
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 64,485

Bond 22
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 371,808

Yıldız Tozu
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 236,116

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 7,027

Sel
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 5,802

Gol! 2
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 29,276

Bayan Potter
2006 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 26,268

Çiçekler Vadisi
2006 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 1,676
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 36,260

Vahiyler
2005 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 1,430

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
6.0 93,619

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,796

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 77,763
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 4,364

Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 114,838

Doktor Jivago
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 4,582
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,164
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 19,090

Formül 51
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 45,660
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 1,117

Kumsal
2000 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 204,372

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 639,267

Karmakarışık
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 10,911

Doğu Doğudur
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 15,997

Savaş Alanı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 8,873

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 9,206

Seni istiyorum
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 2,622
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 586

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 2,774
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019