Giriş Kayıt
George Walker

George Walker


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt

George Walker, yönetmen asistanı, görsel efekt.

Florence (2016), Savaş Alanı (1999), Doktor Jivago (2002), On Chesil Beach (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 161,618
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 3,945

Florence
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.8 42,282

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 756,660

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 27,877
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 2,799
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 11,148

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 9.5 1,365,078
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.1 904

Kurt Adam
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 95,970
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 1,163
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 1,436

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 17,510
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 40,231
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 63,575

Bond 22
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 367,812

Yıldız Tozu
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 233,703

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 6,979

Sel
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 5,733

Gol! 2
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 28,984

Bayan Potter
2006 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 25,995

Çiçekler Vadisi
2006 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 1,661
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 35,983

Vahiyler
2005 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 1,407

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
6.0 91,691

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,782

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 76,891
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 4,323

Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 113,733

Doktor Jivago
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 4,545
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,121
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 18,951

Formül 51
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 45,387
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,113

Kumsal
2000 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 201,836

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 630,049

Karmakarışık
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 10,812

Doğu Doğudur
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 15,833

Savaş Alanı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 8,770

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 9,158

Seni istiyorum
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 2,581
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 566

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 2,733
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018