Giriş Kayıt
George Walker

George Walker


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt

George Walker, yönetmen asistanı, görsel efekt.

Florence (2016), Savaş Alanı (1999), The Calcium Kid (2004), On Chesil Beach (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 113,453
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 2,492

Florence
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 41,405

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 750,499

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 27,574
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 16
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 11,045

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 9.5 1,346,278
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    

Kurt Adam
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 95,458
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 248
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 1,365

Benim Adım Aşk
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 17,268
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 40,084
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 62,899

Bond 22
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 365,552

Yıldız Tozu
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 232,033

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 6,712

Sel
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 5,290

Gol! 2
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 26,326

Bayan Potter
2006 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 25,621

Çiçekler Vadisi
2006 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 1,498
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 35,795

Vahiyler
2005 Fantastik Yönetmen Asistanı    

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
6.0 90,768

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,655

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 76,412
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 4,152

Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 113,005

Doktor Jivago
2002 Dram Yönetmen Asistanı    
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,992
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 18,037

Formül 51
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 44,758
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 1,066

Kumsal
2000 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 200,392

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 625,018

Karmakarışık
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 10,112

Doğu Doğudur
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 15,534

Savaş Alanı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 8,204

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 8,657

Seni istiyorum
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 2,384
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 500

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 2,463
Film Altyazıları
Upgrade (6,525) Deadpool 2 (5,761) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (3,063) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,826) The Endless (1,074) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018