Giriş Kayıt
Gary Walker

Gary Walker


Makyaj

Gary Walker, makyaj.

SeaQuest DSV (1993), The Magnificent Seven (1998), Mako: The Jaws of Death (1976), Sapık 4 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnfazcı
2004 Aksiyon Makyaj 6.5 139,475
1998 Western Makyaj 7.7 1,326
1997 Dram Makyaj 5.9 116
1997 Dram Makyaj 6.4 8,518
1995 Aksiyon Makyaj 6.6 14,715
1993 Aksiyon Makyaj 6.7 5,494
1992 Komedi Makyaj 6.4 461

Sapık 4
1990 Korku Makyaj 5.5 6,306
1989 Komedi Makyaj 6.8 4,616
1976 Korku Makyaj 3.6 516
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018