Giriş Kayıt
Gary Walker

Gary Walker


Görsel Efekt

Gary Walker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görsel Efekt 6.2 25
2009 Korku Görsel Efekt 3.6 326
2007 Komedi 4.4 137

Dişler
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 38,011

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 40,578

Gizli Gerçek
2000 Dram Görsel Efekt 6.6 106,990

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.6 7,270
1997 Dram Görsel Efekt 6.0 1,638

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,512
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 235,088
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018