Giriş Kayıt
Gary Walker

Gary Walker


Görsel Efekt

Gary Walker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görsel Efekt 5.2 89
2009 Korku Görsel Efekt 3.6 326
2007 Komedi 4.3 147

Dişler
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 38,333

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 41,836

Gizli Gerçek
2000 Dram Görsel Efekt 6.6 107,703

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.7 8,185
1997 Dram Görsel Efekt 6.1 1,883

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,543
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 237,308
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018