Giriş Kayıt
Gary Walker

Gary Walker


Görsel Efekt

Gary Walker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görsel Efekt 5.3 90
2009 Korku Görsel Efekt 3.7 341
2007 Komedi 4.3 147

Dişler
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 38,612

Noel Baba 2
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 42,503

Gizli Gerçek
2000 Dram Görsel Efekt 6.6 108,280

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.7 8,256
1997 Dram Görsel Efekt 6.1 1,896

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 2,570
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 238,924
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018