Giriş Kayıt
G.B. Walker

G.B. Walker


Oyuncu Yönetmeni, Casting

G.B. Walker, oyuncu yönetmeni, casting.

Kızıl Ölümün Maskesi (1964), The Dam Busters (1955), Tatlı Sert (1961), The Saint (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akrep
1973 Aksiyon Casting 6.5 3,351
1970 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,719

Demiryolu Çocukları
1970 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.4 3,494

Kızıl Ölümün Maskesi
1964 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.1 10,649
1962 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 3,673

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 5,646
1958 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 271

Üçüncü Kapı
1956 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 645
1955 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 8,630
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019