Giriş Kayıt
G.B. Walker

G.B. Walker


Oyuncu Yönetmeni, Casting

G.B. Walker, oyuncu yönetmeni, casting.

Kızıl Ölümün Maskesi (1964), The Dam Busters (1955), The Avengers (1961), The Saint (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akrep
1973 Aksiyon Casting 6.5 2,763
1970 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,596

Demiryolu Çocukları
1970 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.4 3,296

Kızıl Ölümün Maskesi
1964 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.1 10,189
1962 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 3,492
1961 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 5,403
1958 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 244

Üçüncü Kapı
1956 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 498
1955 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 8,336
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018