Giriş Kayıt
Erin Walker

Erin Walker


Yönetmen Asistanı

Erin Walker, yönetmen asistanı.

The Wrong Guy (1997), Onüç (2008), Men with Brooms (2002), (1996) Forever Knight (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Onüç
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,318
2003 Macera Yönetmen Asistanı 7.6 403
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 4,032
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 3.7 68
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 288
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 2,929
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 2,095
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018