Giriş Kayıt
Erin Walker

Erin Walker


Yönetmen Asistanı

Erin Walker, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Onüç
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2003 Macera Yönetmen Asistanı 7.6 350
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 3,726
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 61
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 253
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 2,570
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 1,960
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018