Giriş Kayıt
Emma Walker

Emma Walker


Kostümcü

Emma Walker, kostümcü.

Kardeşler Takımı (2001), Tutku Nehri (2003), (2007) Kefaret (2007), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 109,585

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 8,073

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.4 1,323,986
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 71,919

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.1 8,209

Kartal
2011 Macera Kostüm Bölümü 6.2 59,482
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 232,308

Mürekkep Yürek
2008 Macera Kostüm Bölümü 6.1 66,832
2008 Dram Kostüm Bölümü    

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 231,002
2007 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 19,905

Kefaret
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.8 218,754

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kostüm Bölümü 7.5 423,558

Son Umut
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.9 408,999

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 38,427

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kostüm Bölümü 7.7 457,434
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 84,266

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 1,138,539

Truva
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.2 433,047

Tutku Nehri
2003 Suç Kostüm Bölümü 6.5 11,618

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 153,182

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 185,547

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 9.5 256,941
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.9 2,952

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 625,018
1999 Macera Kostüm Bölümü    

Karmakarışık
1999 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 10,112

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 1,046,098
1998 Macera Kostüm Bölümü 7.1 18,189
Film Altyazıları
Upgrade (6,514) Deadpool 2 (5,754) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,059) Tag (2,623) Adrift (2,341) Down a Dark Hall (1,823) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018