Giriş Kayıt
Emma Walker

Emma Walker


Kostümcü

Emma Walker, kostümcü.

Kardeşler Takımı (2001), Dead Set (2008), Tutku Nehri (2003), (2007) Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 111,213

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.2 8,377

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.4 1,335,862
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 72,482

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.1 8,290

Kartal
2011 Macera Kostüm Bölümü 6.2 59,888
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 233,818

Mürekkep Yürek
2008 Macera Kostüm Bölümü 6.1 67,221
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.8 16,136

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 232,524
2007 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 19,998

Kefaret
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.8 220,893

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kostüm Bölümü 7.5 428,613

Son Umut
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.9 412,649

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 38,658

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kostüm Bölümü 7.7 462,733
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 84,701

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 1,148,675

Truva
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.2 436,409

Tutku Nehri
2003 Suç Kostüm Bölümü 6.5 12,411

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 154,078

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 186,718

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 9.5 297,474
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.9 3,162

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 630,049
1999 Macera Kostüm Bölümü 7.1 3,464

Karmakarışık
1999 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 10,812

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 1,057,511
1998 Macera Kostüm Bölümü 7.1 19,017
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018