Giriş Kayıt
Donald H. Walker

Donald H. Walker


Yapım Yöneticisi

Donald H. Walker, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Çeşitli 7.5 462,413

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 615,036

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 509,073

Yenilmezler
2012 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,135,187
2011 Macera Yapım Yöneticisi 7.5 278,440

Şampiyon
2010 Dram Çeşitli 7.2 23,774
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 319,950

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 315,915

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 127,964

Aşk Diyarında
2007 Komedi Çeşitli 6.5 29,800

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 376,748
2003 Macera Çeşitli 6.9 60,203

Büyük Dalga
2002 Dram Çeşitli 5.7 28,136

Çaylak
2002 Dram Çeşitli 7.0 29,301

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Çeşitli 6.7 78,597

Dava
1998 Dram Çeşitli 6.6 25,383
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 10,013

Dalgın Profesör
1997 Komedi Çeşitli 5.2 75,743
1996 Komedi Çeşitli 5.8 51,593

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Çeşitli 6.0 30,481
1994 Aile Çeşitli 6.0 7,972
1993 Komedi Çeşitli 5.7 15,427

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Çeşitli 5.7 3,055
1991 Aksiyon Çeşitli 5.8 3,464
1991 Aksiyon Çeşitli 4.9 4,365
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018