Giriş Kayıt
Lech Walesa

Lech Walesa (75)


Oyuncu

Lech Walesa, 29 Eylül 1943 Popowo, Kujawsko-Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Ay Dansı (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Eylül 1943
Doğum Yeri: Popowo, Kujawsko-Pomorskie, Polonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 62 Komedi Oyuncu 6.5 91
1999 56 Belgesel Oyuncu    

Soğuk Savaş
1998 Belgesel Oyuncu 8.6 696

Ay Dansı
1988 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,508

Demir Adam
1981 38 Dram Oyuncu 7.5 2,645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019