Giriş Kayıt
Ken Wales

Ken Wales


Yapımcı, Oyuncu

Ken Wales, yapımcı, oyuncu.

Tatlı Budala (1968), Sevgili lili (1970), Ateşle Oynayan Adam (1974), Wild Rovers (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 5.4 5,862
2013 Tarihi Yapımcı 4.4 638

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Yapımcı 7.5 22,618
1982 Komedi 0 3.9 566
1981 Suç Yapımcı 6.8 2,651
1981 Dram Yapımcı 7.5 607

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Yapımcı 6.7 18,056
1977 Dram Yapımcı 6.7 1,143

Ateşle Oynayan Adam
1974 Romantik Yapımcı 6.6 1,357
1971 Western Yapımcı 6.6 1,279

Sevgili lili
1970 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,789

Tatlı Budala
1968 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.6 34,027
1967 Komedi Yapımcı 6.4 1,122

Harpte Ne Yaptın
1966 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.7 1,530

Büyük Yarış
1965 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.3 14,374
1964 Komedi Oyuncu 6.0 525
1962 Suç Oyuncu 7.3 3,443

Mahşerin 4 Atlısı
1962 Dram Oyuncu 6.7 1,747
1961 Komedi Oyuncu 6.2 184
1960 Komedi Oyuncu 6.0 703
1960 Komedi Oyuncu 6.7 2,031
1958 Savaş Oyuncu 6.5 1,631
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018