Giriş Kayıt
Ian Waldron

Ian Waldron


Sligo, Ireland, Sligo, İrlanda doğumlu

Gerçek İsmi: Sligo, Ireland
Doğum Yeri: Sligo, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Çeşitli 5.3 1,183

Dehşet Treni
2015 Komedi Çeşitli 5.3 9,838
2015 Dram Çeşitli 6.0 47,765

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Dram Çeşitli 6.9 58,298
2015 Aksiyon Çeşitli 5.8 36,314
2014 Dram Çeşitli 6.1 55
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019