Giriş Kayıt
Stephanie Waldren

Stephanie Waldren


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Stephanie Waldren, sanat bölümü, set dekoratörü.

(2014) Marco Polo (2014), (1998) Aşkın Büyüsü (1998), (1994) Müşteri (1994), (1995) Aşk Ve Yalanlar (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sanat Bölümü 8.1 54,630
2014 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 18,698
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.9 43,343
2014 Suç Sanat Bölümü 7.2 3,067

Aile Sırları
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 78,223
2013 Dram Sanat Bölümü 8.8 420,299

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 522,190

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 384,213

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 51,436

Sevgili John
2010 Dram Sanat Bölümü 6.3 125,568

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 977,772

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 142,847

İkili Oyun
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 29,626

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 20,914

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 150,582

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 65,947

Soğuk Dağ
2003 Dram Sanat Bölümü 7.2 130,403

Son Samuray
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 363,587
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 918

Çok Özel Haber
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 30,593

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 34,892

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 52,475

Vatansever
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 233,574

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 87,080

Rüyamda
1999 Dram Sanat Bölümü 5.5 11,648

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 64,998

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 47,627

Çayır Köpekleri
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 6,950

Tutku Gülleri
1996 Romantik Sanat Bölümü 6.1 7,437

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 66,723

Son Dans
1996 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,675

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.7 11,765
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,257

Müşteri
1994 Gerilim Sanat Bölümü 6.7 53,493

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 194,161

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 17,636

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sanat Bölümü 7.3 18,652
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 3,289

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 133,413
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 4,341

Kurtlarla Dans
1990 Macera Sanat Bölümü 8.0 216,031
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.5 3,430
1988 Dram Set Dekoratörü 5.3 1,013

Cennette Aşk
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,861
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019