Giriş Kayıt
Stephanie Waldren

Stephanie Waldren


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Stephanie Waldren, sanat bölümü, set dekoratörü.

(2014) Marco Polo (2014), (1998) Aşkın Büyüsü (1998), (1994) Müşteri (1994), (1995) Aşk Ve Yalanlar (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sanat Bölümü 8.1 53,083
2014 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 18,358
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.9 42,477
2014 Suç Sanat Bölümü 7.2 3,031

Aile Sırları
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 77,119
2013 Dram Sanat Bölümü 8.9 408,330

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 511,892

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 377,232

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 50,568

Sevgili John
2010 Dram Sanat Bölümü 6.3 122,979

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 954,240

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 140,381

İkili Oyun
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 29,190

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 20,509

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 147,593

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 64,933

Soğuk Dağ
2003 Dram Sanat Bölümü 7.2 128,946

Son Samuray
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 357,721
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 862

Çok Özel Haber
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 28,794

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 34,361

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 51,409

Vatansever
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 230,396

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 85,912

Rüyamda
1999 Dram Sanat Bölümü 5.5 11,070

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 63,525

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 46,875

Çayır Köpekleri
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 6,732

Tutku Gülleri
1996 Romantik Sanat Bölümü 6.0 6,881

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 65,818

Son Dans
1996 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,359

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.7 11,501
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,019

Müşteri
1994 Gerilim Sanat Bölümü 6.7 52,637

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 191,307

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 17,248

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 16,585
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 130,996
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 4,158

Kurtlarla Dans
1990 Macera Sanat Bölümü 8.0 212,272
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.5 3,323
1988 Dram Set Dekoratörü 5.3 851

Cennette Aşk
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,575
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018