Giriş Kayıt
Stephanie Waldren

Stephanie Waldren


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Stephanie Waldren, sanat bölümü, set dekoratörü.

(2014) Marco Polo (2014), (1998) Aşkın Büyüsü (1998), (1994) Müşteri (1994), (1995) Aşk Ve Yalanlar (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sanat Bölümü 8.1 53,669
2014 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 18,492
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.9 42,765
2014 Suç Sanat Bölümü 7.2 3,061

Aile Sırları
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 77,599
2013 Dram Sanat Bölümü 8.9 413,482

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 515,572

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 380,035

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 50,885

Sevgili John
2010 Dram Sanat Bölümü 6.3 123,981

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 963,277

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 141,348

İkili Oyun
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 29,500

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Sanat Bölümü 6.0 20,660

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 148,627

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 65,352

Soğuk Dağ
2003 Dram Sanat Bölümü 7.2 129,511

Son Samuray
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 360,036
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 916

Çok Özel Haber
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 30,490

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 34,609

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 52,261

Vatansever
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 231,505

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 86,476

Rüyamda
1999 Dram Sanat Bölümü 5.5 11,592

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 64,312

Büyük Umutlar
1998 Dram Sanat Bölümü 6.8 47,134

Çayır Köpekleri
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 6,885

Tutku Gülleri
1996 Romantik Sanat Bölümü 6.1 7,405

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 66,091

Son Dans
1996 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,624

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.7 11,610
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,230

Müşteri
1994 Gerilim Sanat Bölümü 6.7 53,004

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sanat Bölümü 7.8 192,449

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 17,436

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Sanat Bölümü 7.3 18,531
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 3,267

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 132,024
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 4,313

Kurtlarla Dans
1990 Macera Sanat Bölümü 8.0 213,844
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.5 3,367
1988 Dram Set Dekoratörü 5.3 1,003

Cennette Aşk
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,833
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018