Giriş Kayıt
Scot T. Waldon

Scot T. Waldon


Sanat Bölümü

Scot T. Waldon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü 4.1 281

Denizde Esaret
2008 Aksiyon Sanat Bölümü    
2004 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,211
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,296
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 4,897

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.4 45,551
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 434

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Sanat Bölümü    
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 43,305
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.0 373
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 397
1994 Fantastik Sanat Bölümü    
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 788
1993 Fantastik Sanat Bölümü    
1993 Macera Sanat Bölümü 3.9 1,240
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018