Giriş Kayıt
Scot T. Waldon

Scot T. Waldon


Sanat Bölümü

Scot T. Waldon, sanat bölümü.

(1997) Retroactive (1997), (1993) Puppet Master 4 (1993), (1996) Gökdelende Panik (1996), (1994) Cyber Tracker (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü 4.0 296

Denizde Esaret
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 388
2004 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,288
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.9 2,058
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,811
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 5,166

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.4 46,243
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 496

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 2.8 2,129
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 43,892
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 486
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 496
1994 Fantastik Sanat Bölümü 5.2 2,006
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 937
1993 Fantastik Sanat Bölümü 5.3 2,419
1993 Macera Sanat Bölümü 4.1 1,441
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019