Giriş Kayıt
Louis Waldon

Louis Waldon (79)


Oyuncu

Louis Waldon, 16 Aralık 1934 Modesto, California, ABD doğumlu oyuncu.

Lenz (1971) yapımıyla biliniyor.

Louis Waldon, 06 Aralık 2013 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1934
Ölüm Tarihi: 06 Aralık 2013
Doğum Yeri: Modesto, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Chisholm | Jim Chisolm | Shad Higgins | Paul J
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 74 Oyuncu 8.1 8

Maske
1985 51 Biyografi Oyuncu 7.2 24,065

Monte Kristo Kontu
1975 41 Macera Oyuncu 7.0 3,728
1973 39 Macera Oyuncu 6.6 138
1969 35 Dram Oyuncu 4.7 19
1968 34 Western Oyuncu 5.6 438
1968 34 Dram Oyuncu 5.1 34
1968 34 Dram Oyuncu 5.7 2,142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019