Giriş Kayıt
John Waldo

John Waldo


Kameraman

John Waldo, kameraman.

(1989) Buck Amca (1989), (1993) Kusursuz Dünya (1993), (1995) Yasak İlişki (1995), (2005) The Closer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Kameraman 6.0 21,718
2013 Suç Kameraman 7.6 16,447
2013 Komedi Kameraman 7.7 4,009
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,449

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 88,609
2010 Suç Kameraman 7.6 26,728
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 24,341

Yeni Mezun
2009 Komedi Kameraman 5.3 12,763
2009 Komedi Kameraman 5.0 15,110

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,774
2008 Komedi Kameraman 6.1 39,425
2007 Komedi Kameraman 6.0 4,978

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Kameraman 5.9 27,088

Garfield 2
2006 Komedi Kameraman 5.0 32,901
2006 Dram Kameraman 7.2 1,506
2005 Suç Kameraman 7.6 20,346

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Kameraman 5.8 64,289

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Kameraman 5.2 8,522

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 42,566

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Kameraman 6.2 6,042

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Kameraman 5.7 197,210

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Kameraman 4.4 4,125

Ruhsuz
1998 Komedi Kameraman 6.0 10,779
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 21,528

İlk Korku
1996 Suç Kameraman 7.7 155,230

Yasak İlişki
1995 Dram Kameraman 7.6 62,773
1995 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 14,482
1995 Dram Kameraman 8.8 28

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Kameraman 6.4 24,467

Kusursuz Dünya
1993 Suç Kameraman 7.5 65,118
1993 Komedi Kameraman 6.0 21,035

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Kameraman 5.6 2,725

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Kameraman 6.7 64,140

Buck Amca
1989 Komedi Kameraman 7.0 72,686
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018