Giriş Kayıt
John Waldo

John Waldo


Kameraman

John Waldo, kameraman.

(1989) Buck Amca (1989), (1993) Kusursuz Dünya (1993), (1995) Yasak İlişki (1995), (2005) The Closer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Kameraman 6.0 22,004
2013 Suç Kameraman 7.6 16,515
2013 Komedi Kameraman 7.7 4,052
2011 Komedi Kameraman 7.7 12,484

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 89,220
2010 Suç Kameraman 7.6 26,881
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 24,442

Yeni Mezun
2009 Komedi Kameraman 5.3 12,916
2009 Komedi Kameraman 5.0 15,172

Ay Işığı
2009 Komedi Kameraman 5.4 7,353
2008 Komedi Kameraman 6.1 39,618
2007 Komedi Kameraman 6.0 5,165

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Kameraman 5.9 27,780

Garfield 2
2006 Komedi Kameraman 5.0 33,492
2006 Dram Kameraman 7.2 1,593
2005 Suç Kameraman 7.6 20,492

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Kameraman 5.8 64,956

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Kameraman 5.2 8,887

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 43,226

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Kameraman 6.2 6,278

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Kameraman 5.7 198,176

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Kameraman 4.4 4,421

Ruhsuz
1998 Komedi Kameraman 6.0 12,936
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 23,402

İlk Korku
1996 Suç Kameraman 7.7 156,862

Yasak İlişki
1995 Dram Kameraman 7.6 63,282
1995 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 14,567
1995 Dram Kameraman 8.6 36

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Kameraman 6.5 26,696

Kusursuz Dünya
1993 Suç Kameraman 7.5 65,624
1993 Komedi Kameraman 6.0 21,209

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Kameraman 5.7 3,034

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Kameraman 6.7 64,541

Buck Amca
1989 Komedi Kameraman 7.0 73,180
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018