Giriş Kayıt
William Waldman

William Waldman


Kameraman

William Waldman, kameraman.

(1976) 13. Bölgeye Saldırı (1976), (1986) Karımı Kaçırdılar (1986), (1995) Lanetliler Kasabası (1995), (1984) Frankenweenie (I) (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Kameraman 7.5 13,086

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,477

Cennet Mahkumları
1996 Dram Kameraman 5.7 4,304

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Kameraman 5.6 25,046

Kara Şimşek 2000
1991 Aksiyon Kameraman 4.7 2,113
1987 Komedi Kameraman 2.2 7,117
1987 Komedi Kameraman 4.7 8,496

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Kameraman 6.9 23,269
1986 Macera Kameraman 5.4 5,580

Frankenweenie (I)
1984 Kısa Metraj Kameraman 7.3 9,733
1984 Macera Kameraman 6.8 1,149

13. Bölgeye Saldırı
1976 Aksiyon Kameraman 7.4 37,261
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018