Giriş Kayıt
William Waldman

William Waldman


Kameraman

William Waldman, kameraman.

(1976) 13. Bölgeye Saldırı (1976), (1986) Karımı Kaçırdılar (1986), (1995) Lanetliler Kasabası (1995), (1984) Frankenweenie (I) (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Kameraman 7.5 13,140

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,627

Cennet Mahkumları
1996 Dram Kameraman 5.7 4,602

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Kameraman 5.6 25,441

Kara Şimşek 2000
1991 Aksiyon Kameraman 4.7 2,307
1987 Komedi Kameraman 2.2 7,590
1987 Komedi Kameraman 4.7 8,596

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Kameraman 6.9 23,492
1986 Macera Kameraman 5.4 5,606

Frankenweenie (I)
1984 Kısa Metraj Kameraman 7.3 10,239
1984 Macera Kameraman 6.7 1,273

13. Bölgeye Saldırı
1976 Aksiyon Kameraman 7.4 37,754
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018