Giriş Kayıt
Eric Waldman

Eric Waldman


Kameraman

Eric Waldman, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocuk
2005 Suç Kameraman 7.5 14,549

Güneşe Suikast
2003 Dram Kameraman 6.8 104

Oğul
2002 Dram Kameraman 7.7 7,129

Harikulâde Bir Aşk
1999 Kısa Metraj Kameraman 7.3 143

Hayat Treni
1998 Komedi Kameraman 7.7 7,372
1994 Macera Kameraman 6.6 339
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018