Giriş Kayıt
Melanie Walas

Melanie Walas


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Animasyon

Melanie Walas, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 363,318
2008 Aksiyon Özel Efekt 4.8 2,340

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 129,488

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 302,955
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 60,969

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 954,109

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 566,813

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 272,096

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 67,931
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 2,058

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 645,518

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 249,284

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon 6.7 55,705
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.8 74,761
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019