Giriş Kayıt
Erik Waisberg

Erik Waisberg (72)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Erik Waisberg, 20 Temmuz 1934 doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Ayna (1975), Sibirya'dan (1979), The Penal Battalion (2004), Oligarkh (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Erik Waisberg, 09 Mart 2007 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1934
Ölüm Tarihi: 09 Mart 2007
Diğer Bir İsmi: Erik Vajsberg | Eric Waisberg | Eric Weisberg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Penal Battalion
2004 Aksiyon Yapımcı 7.4 1,120
2002 68 Suç Yapımcı 6.8 1,749
2002 68 Komedi Yapımcı 7.0 349

Düğün
2000 66 Komedi Yapımcı 7.2 1,060
1994 60 Macera Yapım Yöneticisi 7.0 105
1992 58 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 398

Projeksiyoncu
1991 57 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,780

Çarın Katili
1991 57 Dram Yapımcı 7.0 632
1983 49 Biyografi Yapımcı 7.0 189

Sibirya'dan
1979 45 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.1 1,674

Ayna
1975 41 Biyografi Yapımcı 8.1 30,450

Waterloo savasi
1970 36 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 7,192
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018