Giriş Kayıt
Becky Wahlstrom

Becky Wahlstrom (43)


Oyuncu

Becky Wahlstrom, 25 Nisan 1975 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Joan of Arcadia (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1975
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,376
2005 30 Komedi Oyuncu 4.8 987
2005 Dram Oyuncu 7.6 207,033
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,448
1998 Dram Oyuncu 7.1 67,808
1998 23 Komedi Oyuncu 6.5 19,267

Herkesin Sevgilisi
1992 17 Komedi Oyuncu 5.7 3,099
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019