Giriş Kayıt
Christof Wahl

Christof Wahl


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen

Christof Wahl, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen.

Fack ju Göhte (2013), Rabbit Without Ears (2007), Yalınayak (2005), Kızım ve Ben (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christoph Wahl
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 1,217
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 1,411
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 828
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
4.9 457
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 24,241

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 181,501
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.3 19

Kimliksiz
2011 Aksiyon Kameraman 6.9 233,695

Kızım ve Ben
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
6.3 8,582
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
5.7 7,221

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 212,009
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
3.6 2,185
2008 Dram Kameraman 6.3 231

Rabbit Without Ears
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 16,172
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.1 847

İkili Oyun
2006 Gerilim Kameraman 6.2 2,922
2005 Aile Kameraman 7.1 20

Yalınayak
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 9,737
2003 Komedi Kameraman 4.8 306
2002 Komedi Kameraman 4.0 698
2000 Dram Kameraman 7.2 148
2000 Komedi Kameraman 5.9 526

Koş Lola Koş
1998 Suç Kameraman 7.7 178,079
1998 Aksiyon Kameraman 6.6 2,757
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019