Giriş Kayıt
Susan M. Wagner

Susan M. Wagner


Sesler, Editör

Susan M. Wagner, sesler, editör.

(1988) Çalışan Kız (1988), (1990) My Blue Heaven (1990), (1989) Valmont (1989), (1987) Ishtar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Editorial Department 6.2 9,706

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Sesler 5.6 7,245

Mambo Kralları
1992 Dram Sesler 6.5 4,784
1991 Suç Sesler 7.1 5,550

Gerçeği Arayış
1991 Dram Sesler 6.3 4,492
1990 Suç Sesler 6.5 4,806
1990 Komedi Sesler 6.7 3,737
1990 Komedi Sesler 6.3 17,481
1989 Dram Sesler 7.0 11,743

Çalışan Kız
1988 Komedi Sesler 6.8 47,980
1988 Komedi Sesler 6.9 3,268
1987 Macera Sesler 4.3 9,658
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019