Giriş Kayıt
Richard Wagner

Richard Wagner


Sesler

Richard Wagner, sesler.

Kuzey ve Güney (1985), Gazap Kuşları (1983), Oh, God! (1977), The Duchess and the Dirtwater Fox (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Dram Sesler 6.2 729
1986 Dram Sesler 4.7 118

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,782
1983 Gizem Sesler 5.8 456

Gazap Kuşları
1983 Dram Sesler 8.0 7,389

Sürücü
1978 Aksiyon Sesler 7.2 12,530
1977 Komedi Sesler 6.6 7,980
1976 Komedi Sesler 5.7 1,509
1975 Dram Sesler 7.3 992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019