Giriş Kayıt
Paul M. Wagner

Paul M. Wagner


Editör, Görsel Efekt, Sesler

Paul M. Wagner, editör, görsel efekt, sesler.

Kalk ve Diren (1988), The Big Green (1995), Chasers (1994), Modern Girls (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 240,539

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 95,682

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 307,553

Ayı Teddy
2012 Komedi Görsel Efekt 6.9 540,248

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 79,759

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 196,507

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 108,708

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 89,624

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,808

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 126,450

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 84,499
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 156,438
2003 Komedi Görsel Efekt 7.0 191,995

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 141,059

Tabana Kuvvet
2001 Macera Editorial Department 6.4 102,853

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Editorial Department 6.7 103,181

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 16,940

Sucu
1998 Komedi Editorial Department 6.1 138,596
1998 Aksiyon Editorial Department 6.7 372,331

Titanik
1997 Dram Editorial Department 7.8 962,354

Fanatik
1996 Dram Editorial Department 5.8 43,580

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Editorial Department 5.6 22,478
1995 Komedi Editorial Department 5.6 8,429
1994 Komedi Editorial Department 5.0 5,257

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Editorial Department 6.0 6,052

Çılgın Romantik
1993 Suç Editorial Department 7.9 189,111

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Editorial Department 6.7 146,589

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Editorial Department 7.1 314,145

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Editorial Department 8.0 19,386

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Sesler 6.1 3,001

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Sesler 5.3 28,519
1988 Dram Sesler 6.5 1,720

Kalk ve Diren
1988 Dram Editorial Department 7.3 14,730
1988 Komedi Sesler 5.7 3,610

Sıcak Takip
1987 Komedi Editorial Department 5.8 3,110
1986 Komedi Editorial Department 5.9 1,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019