Giriş Kayıt
Cathryn Wagner

Cathryn Wagner


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Cathryn Wagner, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı (2005), Evimiz Hollwood'da (1990), Lizzie McGuire (2001), Zack & Cody Güvertede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.2 108
2016 Komedi Kostüm Bölümü 4.6 610
2016 Komedi Kostüm Bölümü 4.7 3,407

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 13,131

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 28,893

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,162
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 42
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 15,676
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 462
1997 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.5 522
1996 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 513
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.4 1,136
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.0 114

Asansör
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.5 185
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.7 334
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,197

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 27,984
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019