Giriş Kayıt
John Wagner

John Wagner (66)


Kameraman, Özel Efekt

John Wagner, 13 Ağustos 1952 Cairo, Illinois, ABD doğumlu kameraman, Özel efekt.

(1989) Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), (1995) Tam Zamanında (1995), (2009) Make It or Break It (2009), (1997) The Pest (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Cairo, Illinois, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Kameraman 7.6 8,937

Bekarlığa Veda 2
2008 56 Komedi Kameraman 5.1 3,921

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.7 378,977
1997 45 Komedi Kameraman 5.0 7,475

Tam Zamanında
1995 43 Suç Kameraman 6.3 36,843
1993 41 Aksiyon Kameraman 5.5 12,379
1992 40 Aksiyon Kameraman 3.5 279

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 37 Komedi Kameraman 7.6 134,428
1988 Komedi Çeşitli 6.8 7,823

1941: Çılgın Dünya
1979 27 Aksiyon Özel Efekt 5.8 29,365
1977 25 Macera Çeşitli 6.4 20,604
1975 23 Aksiyon Kameraman 5.9 2,846
1970 18 Macera Çeşitli 6.4 219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019