Giriş Kayıt
Hans Wagner

Hans Wagner


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Özel Efekt

Hans Wagner, sanat bölümü, set dekoratörü, Özel efekt.

Benny'nin Videosu (1992), Yedinci Kıta (1989), Şato (1997), Hinterholz 8 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü 6.8 1,879
2015 Dram Set Dekoratörü 6.5 356
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.5 733
2013 Dram Set Dekoratörü    
2013 Biyografi Set Dekoratörü 6.1 2,979
2011 Gerilim Set Dekoratörü 6.0 534
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,059

3 Gün İçinde Öleceksin
2006 Korku Sanat Bölümü 5.5 2,309

Saklı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 66,586
2005 Dram Set Dekoratörü 6.1 958
2004 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,473
2004 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,330

Piyanist
2001 Dram Özel Efekt
Set Dekoratörü
7.5 49,810
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,186
1998 Dram Sanat Bölümü 7.3 1,087

Ölümcül Oyunlar
1997 Suç Sanat Bölümü 7.6 56,935

Şato
1997 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,616
1995 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,472

Benny\'nin Videosu
1992 Suç Sanat Bölümü 7.2 12,322

Yedinci Kıta
1989 Dram Sanat Bölümü 7.8 11,166

Olay Yeri
1970 Suç Sanat Bölümü 7.2 2,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019