Giriş Kayıt
Peter Waggoner

Peter Waggoner


Sesler

Peter Waggoner, sesler.

Nurse Jackie (2009), The Endurance: Shackleton's Legendary Antarctic Expedition (2000), (2003) Hababam Rock (2003), (2002) Benim Cici Silahım (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 7.7 5,044
2017 Dram Sesler 8.0 57,941
2015 Komedi Sesler 8.3 57,707
2015 Komedi Sesler 7.3 2,592
2015 Dram Sesler 6.1 3,042
2015 Suç Sesler 6.7 54,592
2014 Belgesel Sesler 7.1 2,542
2014 Komedi Sesler 7.5 435

Belarus'un Sakıncalı Unsurlarının Tehlikeli Eylemleri
2013 Belgesel Sesler 7.6 141
2012 Suç Sesler 6.6 1,472
2011 Komedi Sesler 3.9 264
2010 Suç Sesler 7.9 9,769

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Sesler 6.5 762
2010 Komedi Sesler 6.4 1,497
2009 Belgesel Sesler 5.5 536
2009 Korku Sesler 4.6 1,355
2009 Komedi Sesler 6.2 1,404
2009 Komedi Sesler 7.7 22,874

Körlük
2008 Dram Sesler 6.6 66,256
2008 Aksiyon Sesler 4.9 18
2008 Komedi Sesler 6.7 22,419
2008 Belgesel Sesler 7.6 52

Anamorf
2007 Suç Sesler 5.5 8,678
2007 Komedi Sesler 5.2 460
2007 Komedi Sesler 5.6 2,589

Mor Menekşeler
2007 Komedi Sesler 6.5 2,992
2007 Suç Sesler 8.1 26,518
2006 Dram Sesler 6.6 11,128

Müstakbel Damat
2006 Komedi Sesler 6.2 4,176

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sesler 6.5 26,159

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Sesler 5.0 4,194

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Sesler 6.6 9,904

Kimseye Güvenme
2005 Dram Sesler 5.8 3,571
2005 Animasyon Sesler 7.0 3,432
2005 Komedi Sesler 6.4 9,789
2004 Animasyon Sesler 6.1 2,838

Canım Babacığım
2003 Belgesel Sesler 7.8 22,462

Hababam Rock
2003 Komedi Sesler 7.1 246,220

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 55,480
2003 Dram Sesler 5.5 711
2003 Animasyon Sesler 5.9 3,148

Rus İşi
2003 Komedi Sesler 4.3 292

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Sesler 8.0 135,089
2002 Suç Sesler 5.9 2,797

Mavi Araba
2002 Dram Sesler 6.7 3,273

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Sesler 7.6 246,844
2000 Belgesel Sesler 7.9 1,742
2000 Dram Sesler 6.1 2,042
2000 Animasyon Sesler 5.8 11,814
2000 Dram Sesler 7.3 3,079
2000 Suç Sesler 5.3 641

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sesler 7.4 88,436

Belalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.8 33,038
1999 Komedi Sesler 6.8 8,484

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 1,035

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sesler 6.3 1,300
1999 Belgesel Sesler 7.8 439

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sesler 6.2 66,464

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 71,722
1998 Komedi Sesler 5.9 1,853
1997 Belgesel Sesler 7.1 7,511
1997 Komedi Sesler 6.1 1,411
1996 Biyografi Sesler 6.9 18,310

Banliyö
1996 Komedi Sesler 6.8 8,295

Güzel Kızlar
1996 Dram Sesler 7.2 29,904

Tieta
1996 Komedi Sesler 6.9 870
1995 Komedi Sesler 6.5 25,675
1994 Komedi Sesler 6.9 22,065
1993 Komedi Sesler 6.0 2,264
1992 Komedi Sesler 5.6 599
1992 Dram Sesler 4.4 400
1991 Dram Sesler 7.5 7,571
1988 Belgesel Sesler 8.4 1,380

Daima Lulu
1987 Komedi Sesler 4.1 318

İçerdekiler
1986 Komedi Sesler 7.8 43,722
1985 Belgesel Sesler 8.0 667

Örümcek Kadının Öpücüğü
1985 Dram Sesler 7.4 13,037
1985 Komedi Sesler 6.2 1,255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019