Giriş Kayıt
David Wages

David Wages (-3)


Editör

David Wages, 17 Temmuz 2015 doğumlu editör.

Görevimiz Tehlike (1966), Karinizi nasil öldürürsünüz? (1965), Sex and the Single Girl (1964), F Troop (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

David Wages, 30 Temmuz 2012 tarihinde (-3 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 30 Temmuz 2012
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Macgyver 1
1985 Aksiyon Editör 7.7 32,342
1980 Dram Editör 7.5 213
1977 Macera Editör 6.6 5,704
1976 Western Editör 6.5 31
1973 Editör 7.5 674
1972 Western Editör 6.3 424
1969 Aksiyon Editör 7.0 231
1966 Korku Editör 6.1 725

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Editör 8.0 6,911
1965 Komedi Editör 7.4 2,139

Karinizi nasil öldürürsünüz?
1965 Komedi Editör 6.6 5,135
1964 Komedi Editör 6.5 3,170
1964 Western Editör 6.5 734
1963 Dram Editör 7.1 2,201
1963 Aksiyon Editör 8.1 358
1962 Western Editör 7.4 276
1958 Western Editör 8.1 518
1957 Aksiyon Editör 8.1 2,190
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019