Giriş Kayıt
Peter Waffle

Peter Waffle


Sanat Bölümü

Peter Waffle, sanat bölümü.

Frankie Drake Mysteries (2017), (2007) Ölülerin Günlüğü (2007), (2013) Koloni (2013), (2015) Schitt's Creek (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 6.6 801
2015 Komedi Sanat Bölümü 8.2 18,415
2013 Aile Sanat Bölümü 6.1 1,332

Koloni
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 40,911

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 3,354
2009 Suç Sanat Bölümü 6.8 7,281
2008 Aile Sanat Bölümü 6.5 163

Murdoch Vakaları
2008 Suç Sanat Bölümü 8.1 8,651
2008 Aile Sanat Bölümü 5.7 193

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Sanat Bölümü 5.7 44,327
2006 Gerilim Sanat Bölümü 4.4 458
2006 Dram Sanat Bölümü 5.3 600

Boston'da Noel
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,023

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Sanat Bölümü 3.8 13,737
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019