Giriş Kayıt
David Waelder

David Waelder


Sesler

David Waelder, sesler.

Necromancy (1972), Deep Space (1988), Evil Toons (1992), (2010) Beautiful Boy (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sesler 6.6 6,017
2006 Korku Sesler 4.7 500
2006 Aile Sesler 4.6 267
2006 Dram Sesler 6.5 1,934
2005 Dram Sesler 6.0 1,876
2005 Dram Sesler 6.5 2,225
2004 Korku Sesler 2.8 1,318

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Sesler 3.8 468
2001 Gerilim Sesler 4.2 2,451
2001 Aksiyon Sesler 5.9 776
2000 Aksiyon Sesler 3.4 972
1999 Macera Sesler 3.5 4,884
1999 Aksiyon Sesler 4.7 249
1998 Dram Sesler 6.5 533
1998 Gerilim Sesler 4.9 157
1998 Aksiyon Sesler 3.8 255
1997 Dram Sesler 3.6 199
1997 Komedi Sesler 3.7 183
1996 Gerilim Sesler 4.2 273
1996 Dram Sesler 2.9 334
1996 Aksiyon Sesler 3.7 187
1996 Belgesel Sesler 7.7 746
1995 Fantastik Sesler 3.5 764
1994 Aksiyon Sesler 4.7 1,116
1994 Suç Sesler 6.5 3,101
1993 Korku Sesler 3.3 245
1992 Aksiyon Sesler 4.3 288
1992 Komedi Sesler 5.0 490
1992 Animasyon Sesler 3.8 2,051
1990 Fantastik Sesler 6.5 2,387
1989 Aksiyon Sesler 5.7 615
1988 Korku Sesler 4.4 591
1987 Korku Sesler 4.2 480

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 3,403

Tayfun
1987 Aksiyon Sesler 4.4 762
1983 Komedi Sesler 7.6 4,768
1972 Korku Sesler 4.7 584
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019