Giriş Kayıt
Chris Waegner

Chris Waegner


Görsel Efekt

Chris Waegner, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 399,749

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 520,831

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 68,542

Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 90,909
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,210
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 376,741

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 382,844

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 202,041

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 519,105

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 249,993
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,623

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 77,549

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 154,207

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 492,751
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.4 3,626

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 44,817

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 631,428

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 113,860
2000 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,285

Cesaret Kanatları
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 15,574

Asker
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 48,650
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 366,993
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 9,460

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 215,892

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Görsel Efekt 6.3 194,928

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 96,012

Su Dünyası
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 164,782

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 68,537

Tehdit
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 99,989
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019