Giriş Kayıt
Jack Wadsworth

Jack Wadsworth


Müzisyen

Jack Wadsworth, müzisyen.

Frankenweenie (I) (1984), Something Wicked This Way Comes (1983), Condorman (1981), Tex (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Animasyon Müzik 6.5 21,056
1986 Animasyon Müzik 7.2 39,805

Kara Kazan
1985 Animasyon Müzik 6.5 26,957

Frankenweenie (I)
1984 Kısa Metraj Müzik 7.3 10,363
1984 Dram Müzik 6.8 1,606

Deniz Kızı
1984 Komedi Müzik 6.2 62,638
1983 Animasyon Müzik 8.1 8,824
1983 Dram Müzik 6.8 7,536
1982 Dram Müzik 6.6 1,746

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 Animasyon Müzik 7.3 75,796
1981 Aksiyon Müzik 5.8 4,167
1981 Komedi Müzik 5.0 1,043
1963 Aksiyon Müzik 8.1 358
1958 Western Müzik 8.1 518
1954 Aksiyon Müzik 8.6 1,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019