Giriş Kayıt
Tracey Wadmore-Smith

Tracey Wadmore-Smith


Editör, Editör, Yapımcı

Tracey Wadmore-Smith, editör, editör, yapımcı.

Aşk Doktoru (2005), The Edge of Seventeen (2016), Beni Unutma (2002), Altın Şans (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.7 487
2016 Komedi Editör 7.3 88,737
2016 Aksiyon Editör 5.6 2,910
2014 Komedi Editör 6.1 21,156
2013 Komedi Editör 5.8 4,948

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Editör 5.4 41,232

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Editör 5.7 42,471

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Editör 6.2 40,697

Altın Şans
2008 Macera Editör 5.7 68,719
2007 Komedi Editör 5.3 10,202

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Editorial Department 6.9 20,538
2005 Dram Editör 6.6 21,266

Aşk Doktoru
2005 Komedi Editör 6.6 278,827

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Editorial Department 7.5 62,331

Beni Unutma
2002 Komedi Editör 6.2 95,873

Salton Denizi
2002 Suç Editorial Department 7.1 28,609

Majestic
2001 Dram Editorial Department 6.9 49,870

Cennetin Ötesi
2000 Dram Editorial Department 5.1 8,021

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Editorial Department 6.7 34,239

Amerikan Güzeli
1999 Dram Editorial Department 8.4 994,876

Sonsuza dek
1998 Komedi Editorial Department 7.0 65,100

İlk Suç
1997 Aksiyon Editorial Department 7.0 1,185

Cadı Kazanı
1996 Dram Çeşitli 6.8 33,257
1995 Komedi Editör
Editorial Department
5.5 571
1994 Dram Editorial Department 6.5 5,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019