Giriş Kayıt
Rowan Wademan

Rowan Wademan


Sanat Bölümü

Rowan Wademan, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 426,965

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 430,530

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 113,043

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 49,399

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 631,870

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 567,033
2000 Macera Sanat Bölümü 7.1 19,945
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019