Giriş Kayıt
Madonna Wade-Reed

Madonna Wade-Reed


Müzisyen

Madonna Wade-Reed, müzisyen.

Smallville (2001), Blue Mountain State (2010), Shannara Günlükleri (2016), Reign (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Müzik 7.3 49,403
2016 Dram Müzik 6.9 2,684
2015 Suç Müzik 7.8 8,502
2014 Komedi Müzik 5.2 2,528
2013 Dram Müzik 7.5 39,096
2013 Dram Müzik 6.9 3,017
2012 Belgesel Müzik 7.4 118

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Müzik 5.9 35,966
2012 Komedi Müzik 7.4 9,665
2011 Macera Müzik 2.6 1,786
2011 Aksiyon Müzik 4.5 3,845
2010 Macera Müzik 2.2 6,776
2010 Komedi Müzik 8.4 45,651
2009 Komedi Müzik 8.2 131,860

Vur Kaç
2009 Korku Müzik 4.6 3,725
2007 Komedi Müzik 4.9 390
2007 Komedi Müzik 7.3 3,383

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Müzik 4.3 3,288
2004 Dram Müzik 7.1 3,424
2004 Komedi Müzik 5.7 22,008

Patronun Kızı
2003 Komedi Müzik 4.7 26,651
2003 Aksiyon Müzik 6.7 708

One Tree Hill 5
2003 Dram Müzik 7.7 66,093

Las Vegas 1
2003 Suç Müzik 7.5 24,555

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 5,188
2002 Komedi Müzik 5.7 4,741

Ruhlarla Dans
2001 Dram Müzik 3.9 7,868
2001 Aksiyon Müzik 7.6 41,885

Sınırları Aşınca
2001 Dram Müzik 4.2 593
2001 Macera Müzik 7.5 107,900
1999 Komedi Müzik 5.9 1,089
1998 Dram Müzik 6.8 9,448

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Çeşitli 7.5 36,936
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019