Giriş Kayıt
Sheldon Wade

Sheldon Wade


Makyaj

Sheldon Wade, makyaj.

Takip (2014), Dehşetin Dişleri (2010), Karanlığın Dişleri (2007), Tepetaklak (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Makyaj 6.0 339

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Makyaj 5.6 86,744
2016 Suç Makyaj 6.9 2,758
2016 Dram Makyaj 6.5 229

Kurt Baskını
2015 Korku Makyaj 5.0 2,629
2015 Suç Makyaj 7.2 373
2015 Korku Makyaj 5.4 13,068

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Makyaj 8.1 771,298
2015 Dram Makyaj 8.0 201

Takip
2014 Suç Makyaj 6.4 40,179
2014 Dram Makyaj 7.7 931
2014 Aksiyon Makyaj 8.0 914
2013 Dram Makyaj 5.4 830
2013 Aksiyon Makyaj 6.7 396,961

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Makyaj 7.3 428,851
2013 Korku Makyaj 4.9 3,520
2012 Biyografi Makyaj 7.0 12,003
2012 Dram Makyaj 6.6 125
2012 Makyaj 8.4 88
2011 Aksiyon Makyaj 6.5 117,279

Felaket Adası
2011 Dram Makyaj 4.5 596
2011 Macera Makyaj 7.2 381

Dehşetin Dişleri
2010 Korku Makyaj 5.8 15,003
2010 Gerilim Makyaj 6.4 7,851
2009 Suç Makyaj 6.7 34,085
2009 Dram Makyaj 7.5 468

Avustralya
2008 Macera Makyaj 6.6 113,299
2008 Dram Makyaj 6.1 5,531

Karanlığın Dişleri
2007 Aksiyon Makyaj 6.0 11,712
2005 Macera Makyaj 5.8 1,826

Kaykay Çetesi
2005 Dram Makyaj 5.0 257
2004 Aksiyon Makyaj 8.2 13,844

Lanetli Ev
2004 Korku Makyaj 6.2 8,983

Tepetaklak
2004 Dram Makyaj 6.8 6,922

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Makyaj 6.8 4,592
2001 Belgesel Makyaj 8.5 322
1998 Dram Makyaj 7.1 987

Yakın ve Uzak
1988 Dram Makyaj 5.2 5,038
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019